Door Cindy op 11 november 2015

Vrouwen en ondernemen

De ondernemende vrouw

Alweer een nieuwe blogger?.. alhoewel, als redacteur voor een regionaal magazine en zowel privé als zakelijk actief met social media, schrijf ik regelmatig over alle gebeurtenissen in mijn privé en zakelijke leven.

Maar wel nieuw op deze site en dat geeft een mooie aanleiding om mijzelf even voor te stellen: Ik ben Cindy Roelandt, 42 jaar, trotse moeder van 2 kinderen en 2 bonus kinderen en verschrikkelijk verliefd om mijn geweldige man. Overdag ben ik uitgever van een glossy regionaal blad en bezig met mijn nieuwe onderneming en ’s avonds speel ik graag op mijn geliefde saxofoon. (Dit klinkt als de foute aankondiging van een Jambers aflevering, maar dat terzijde..) Verder heb ik een diepe passie voor het leven en alle kleine en grote dingen die daar mee samengaan. Van een vers kopje koffie in de ochtend tot het wisselen van de seizoenen en een heerlijke knuffel van mijn kids. Ik geniet van zoveel momenten op een dag en kan me daarin heerlijk laten meeslepen. Herkenbaar?

Inspireren en ondernemen

Ik hoop van wel, want dan hebben we vast een mooie link en hoop ik je met mijn columns en blogs te informeren, maar vooral te inspireren. Met mijn nieuwe onderneming hoop ik vooral ondernemers te helpen en met name ook de vrouwelijke. Want dat gaat niet vanzelf! De meeste vrouwen onder ons hebben al moeite om alle privéborden in de lucht te houden, laat staan je werk of zelfs eigen onderneming. Mijn doel van deze blog is om je ‘food for thought’ mee te geven. Herkenbare situaties, praktische voorbeelden en leuke anekdotes op ondernemersgebied. Laat mij weten wat je inspireert en waar je tegenaan loopt, dan doe ik mijn best om je mee te nemen en wellicht te steunen in deze dagelijkse ‘struggle’.

Laten we namelijk wel wezen: of we nu een onderneming hebben of niet, ondernemend zijn we toch. Van thuismoeder tot zakenvrouw, we zitten nauwelijks stil. Vanaf…. zul je tweewekelijks een blog van mij kunnen verwachten over het ondernemerschap, het vrouw zijn en alle dingen waar ikzelf tegenaan loop. Ik heb er heel veel zin in en vind het een eer om jou op deze site te mogen informeren. En nogmaals, heb je een vraag, een opmerking of reactie. Graag!!! Jij inspireert mij ook weer en dat is uiteindelijk hetgeen waar het om draait. Tot snel!