Trainingen

Voor elke (startende) ondernemer heeft BeDrijfveer een pakket aan trainingen, workshops en coaching, met de nadruk op verkoop en marketing.

BeDrijfveer biedt momenteel een  8-daagse NLP Business Training, een dagtraining NLP Business (proeftraining) en een 2-daagse Verkoop Training.

 

page_hero

 

Verdiepingstraining Veerkrachtig Verkopen

 

Hoe pak je een verkoopgesprek aan? Een gesprek dat leidt tot resultaat. Heb je meer zekerheid nodig om met vertrouwen je bedrijf te presenteren? Of twijfel je gaandeweg het gesprek. Durf je die prijs wel te vragen? En wat moet ik doen als mijn potentiële klant ‘nee’ zegt?

Tijdens deze training krijg je informatie en oefeningen om een goed verkoopgesprek neer te zetten, met bezwaren om te gaan en ervoor te zorgen dat jouw potentiële klant bij jou gaat kopen in plaats van te verkopen. En of dat nog niet genoeg is gaan we ook met een stuk mindset aan de slag. Want het is fijn om goede technieken te leren, maar nog fijner om ze daadwerkelijk in de praktijk te gebruiken. Er is ruimte voor jouw specifieke vragen en je gaat naar huis vol kennis én kunde. Niets houdt je nu nog tegen!

Hoe ziet deze training er uit:

Ochtend dag 1: Veerkrachtig Verkopen, de technieken

Je krijg je informatie over verkooptechnieken en technieken uit de NLP, die handig zijn om voorbereid op pad te gaan. Hoe bereid je je gesprek voor en hoe zorg jij dat je de volledige aandacht van je gesprekspartner hebt. Je krijgt een structuur en leert met bezwaren om te gaan. Uiteindelijk heb je alle tools in handen om een succesvol gesprek te houden en jouw klant te binden.

Middag dag 1: Veerkrachtig Verkopen, je houding

Fijn dat je nu weet hoe je een goed verkoopgesprek moet houden en dat je weet waarom de klant bij jou gaat kopen. Straal je dat ook uit? Of is er (nog) iets dat je belemmert? Durf je nog niet goed of loop je ergens tegen aan. Het helpt je om eventuele beperkende overtuigingen op te zoeken en daarmee aan de slag te gaan. Alle theorie en praktijk gaan op deze, geheel verzorgde dag, ervoor zorgen dat jij veerkrachtig je bedrijf vertegenwoordigt én verkoopt.

Ochtend dag 2: Veerkrachtig Verkopen, het gesprek

Met alle tools en inzichten uit de eerste dag ga je aan de slag met het verkoopgesprek. Het wordt een ochtend vol oefeningen en leren in de praktijk. Je ziet wat je inmiddels hebt geleerd en waar je valkuilen zitten. Na de ochtend heb je een gedetailleerde en persoonlijke analyse van jouw verkoopgesprek.

Middag dag 2: Veerkrachtig Verkopen, het resultaatveerkrachtig verkopen

We sluiten deze tweede dag af met extra informatie, inzichten en praktische voorbeelden en oefeningen om jou als deelnemer te perfectioneren. Het doel is dat je na deze training jouw ins en outs weet om een succesvol verkoopgesprek te houden. Uiteindelijk telt alleen jouw resultaat.

Duur: van 9.30 tot 17.00 uur.
Kosten €495,- inclusief alle materialen, uitgebreide lunch, fruit, koffie/thee en iets lekkers.

 

Klik hier om je aan te melden.

Deze verdiepingstraining maakt onderdeel uit van het Springveer programma, maar kan ook apart gevolgd worden. De training is geschikt voor iedereen met of zonder verkoopervaring.

 

Wat vinden klanten van deze training?:

“Er ging echt een wereld voor me open” – Jolanda

“Ik zag altijd op tegen verkopen, maar nu weet ik veel beter hoe ik het aan moet pakken” – Sandra

“De combinatie van NLP en verkooptechnieken gaven mij nieuwe inzichten en ik weet nu ook waar mijn valkuil zit” – Maarten

“Ik heb al eerder een verkooptraining gehad, maar nu heb ik veel meer vertrouwen in mijn aankomende gesprekken” – Tobias

page_hero

NLP Business Training (8 dagen)

voor ondernemers, werknemers en werkgevers

Herken je je in één of meerdere van deze situaties?

 • Je bedrijf loopt niet zoals jij dat graag wilt of je loopbaan bij je bedrijf verloopt niet zoals jij het had bedacht;
 • Je botst wel eens met een bepaalde collega of hebt moeite met hem of haar;
 • Het lukt je maar niet om de aandacht van je baas te krijgen;
 • Het lukt je maar niet om die order bij je klant te plaatsen;
 • Je hebt moeite om je prijzen voor je diensten of producten te verhogen, laat staan om deze te communiceren;
 • Je begrijpt niet waarom het succes van je onderneming of carrière uitblijft;
 • Je kunt nog wel hulp gebruiken om verder te komen in je (zakelijke) carrière.

Herken je een van deze patronen? Aanpassing van gedrag geeft verandering van resultaat. Je hebt het zelf in de hand. Ontwikkel jezelf verder als ondernemer, werkgever of werknemer, zowel op zakelijk vlak als persoonlijk. De meest succesvolle werknemer, werkgever en ondernemer is diegene die met name ook in zichzelf investeert. Maar hoe doe je dat? Speciaal voor die geïnteresseerden biedt BeDrijfveer een intensieve 8-daags NLP Business training aan, waarbij je het beste uit beide werelden krijgt aangeboden!

 

Je start met een NLP 4-daagse waarbij o.a. de volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Communicatie optimalisatie
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Analyse en toepassing van diverse NLP modellen en handvaten

Vervolgens gaat het traject verder met 4 intensieve business dagen van BeDrijfveer, waarbij o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • Business resultaat verbeteren middels persoonlijke ontwikkeling
 • NLP toepassingen in marketing en sales
 • Communicatie optimalisatie (vervolg)
 • Gesprekstechnieken, onderhandelingsstrategie en verkooptraining

 

We starten elke dag om 9.00 uur en eindigen de dag om 17.00 uur met een hapje en drankje. De training en begeleiding wordt verzorgd door een gecertificeerde trainer/coach en je ontvangt een certificaat na afloop.

Deze 8 dagen worden aangeboden voor €1295 inclusief alle materialen en lunch. Indien je je vóór 1 juli 2017 aanmeldt profiteer je van de vroegboekkorting van €200 en betaal je slechts €1095. Een bedrag dat je ook nog eens zakelijk kunt aftrekken, want je investeert tenslotte in jezelf én je bedrijf.

Heb je al eerder een (verkorte) NLP Practitioner gevolgd en ben je enkel geïnteresseerd in het Business deel (de laatste vier dagen)? Dan kun je meedoen voor slechts €650.

Houd de website in de gaten voor meer informatie of de Facebookpagina: www.facebook.com/bedrijfveer of mail naar info@bedrijfveer.nl voor alle vragen die je nog hebt.

NLP Business Training

page_hero

Training: “Meer met marketing”

 

Met een kleine groep zelfstandige ondernemers gaan we op deze trainingsdag samen aan de slag met theorie en praktijk. Aan het eind van de dag heb jij concreet jouw eigen marketingacties.

In de ochtend analyseren we diverse marketingtechnieken. Waarom is de ene actie succesvoller dan andere? En hoe zit dat met jouw marketingplan of ideeën? We behandelen op een speelse manier de theorie en je ziet vele praktijkvoorbeelden en marketingacties.

‘s Middags gaan we aan de slag met een van de ideeën, speciaal voor jouw bedrijf. Je ontvangt veel materiaal. Niet alleen leer je veel over marketing voor je eigen bedrijf, maar ga je ook met een concreet voorstel naar huis. BeDrijfveer zou BeDrijfveer niet zijn als er achteraf nog een persoonlijke check plaatsvindt. Wij houden namelijk van resultaat, net als jij.

Duur: van 9.30 tot 17.00 uur.
Kosten €275,- inclusief uitgebreide lunch, fruit, koffie/thee en iets lekkers.

Deze praktische workshop maakt onderdeel uit van het online programma, maar kan ook apart gevolgd worden. Klik hier om je aan te melden.

 

Wat vinden klanten van deze training?:

“Stapsgewijs, duidelijk en overzichtelijk met ondersteuning van de juiste veelzeggende beelden! Daarnaast is de interactie met gelijkgestemden heel fijn” – Chantal

“Als ondernemer die enkele jaren meeloopt, heb je wel een bepaalde kennis over zaken, maar lang niet alles en dat zorgde ervoor dat ik toch enorm ben geïnspireerd en met nieuwe ideeën en inzichten naar huis ben gegaan.” – Marc

“De training vond plaats in een leuke en inspirerende omgeving met een fijne, rustige en motiverende coach. ” – Neeltje

page_hero

Voor wie:

 • Je bent startend ondernemer of al enkele jaren bezig
 • Je bent leergierig en wilt graag meer weten over hoe je je bedrijf en passie (nog) beter in de markt kunt zetten
 • Je houdt ervan om je persoonlijk te ontwikkelen
 • Je wilt meer klanten bereiken en die ook bij jou passen
 • Je wilt (meer) resultaat boeken
 • Je weet nog niet goed hoe marketing voor je kan werken
 • Je weet dat er meer inzit, dan dat er nu uitkomt
 • Je wilt groeien

Niet geschikt als:

 • Je graag zelf het wiel uitvindt
 • Je zeer tevreden bent over je huidige resultaten en niks wilt veranderen
 • Je vindt dat enkel externe factoren de groei van je bedrijf belemmeren
 • Je niet van interactieve workshops houdt