Cindy

Wie ben ik?

Als ondernemer heb ik ondervonden dat werken met je passie ontzettend belangrijk is. Je doet je werk met meer plezier, maar dat hoef ik je vast niet te vertellen. Werken vanuit je passie zorgt ervoor dat je als ondernemer focus kunt houden en de ideale klanten aantrekt. Deze klanten kunnen bij jou vinden wat ze nodig hebben en dat zorgt voor resultaat.

De afgelopen 15 jaar heb ik diverse functies op het gebied van marketing en verkoop gehad, zowel bij grote bedrijven, als kleine zelfstandigen. De ene keer in een analytische functie, de andere keer in een meer creatieve/marketing rol. Daarnaast ben ik thuis in het combineren van diverse soorten (online) acquisitie en weet ik als geen ander een lange termijn relatie met een klant op te bouwen.

In april 2012 nam ik als startend ondernemer een lokaal magazine over wat niet echt goed liep. Ik twijfelde of ik het wel moest overnemen, zo slecht ging het. Mijn verstand zei nee, maar mijn gevoel zei ja! Ik wist dat ik er een te gek blad van kon maken en dat het een prachtig portaal zou worden voor alle ondernemers uit de regio. In combinatie met mijn marketing en verkoopkennis wist ik er binnen een half jaar een winstgevend magazine van te maken. Wederom werd het mij duidelijk dat je intuïtie een mooie raadgever is, maar ook motivatie, doorzettingsvermogen én de juiste technieken.

Ik had iets in handen waar duidelijk mijn passie naar voren kwam, maar waarin ik ook de passie van andere ondernemers kon laten zien. Dit inspireerde mij om BeDrijfveer te starten.

In de tussentijd verdiepte ik mij in Neuro Linguïstisch Programmeren oftewel NLP. NLP heeft ervoor gezorgd dat ik nog beter mijn passie en kwaliteiten kon formuleren. Daarmee is NLP een belangrijke rol in mijn leven gaan spelen. Deze empirische wetenschap levert mij vele mogelijkheden en kansen om succesvoller te worden. In 2015 startte ik naast mijn werk met de opleiding NLP practitioner, vervolgens de Master Practitioner en in december 2016 rond ik de NLP trainers opleiding af. NLP geeft mij houvast in mijn dagelijkse leven en zorgt er vooral voor dat ik een nóg betere coach en trainer ben.

Sindskort ben ik aangesloten als gekwalificeerd partner bij Sellview. Dit bedrijf met bijbehorende verkoop app zorgt voor nog meer mogelijkheden om je verkoop van je team succesvol op de rit te krijgen en te houden.

Doe ik ook nog iets buiten ondernemen? Jawel hoor! Ik ben gelukkig getrouwd met Patrick, heb twee lieve zonen en twee heerlijke bonuskids. Mijn grote passie is muziek! Ik speel al jaren alt saxofoon in een bigband en sinds kort tenorsax in een popband. Ik zit ook in het bestuur van de bigband, ben vrijwilliger (collectes) bij Amnesty en help diverse lokale verenigingen met hand- en spandiensten. Ik ontspan verder nog met yoga, meditatie en zweet me kapot met bootcamp.

Met mijn ervaring als ondernemer, mijn NLP vaardigheden én mijn uitgebreide marketing- en verkoopkennis zorgen ervoor dat ik jou en je bedrijf kan begeleiden én inspireren. Ik ben een creatieve denker en ken vele methoden en middelen om je diensten en producten in de markt te zetten. Maar ik wil ondernemers en bedrijven vooral helpen om daar zelf over na te denken. Jij weet het allerbeste wat je wilt en ik geef je de nodige zetjes, maar ook kritische opmerkingen om je op je pad te houden. Durf jij de samenwerking met mij aan? Samen van passie naar resultaat!

 

Cindy