Referenties

Referentie Springveer:

Bij BeDrijfveer volgde ik het Springveer programma. Cindy heeft mij erg goed geholpen om van iets globaals iets specifieks te maken. Ik heb samen met Cindy een goede en stevige basis voor mijn bedrijf gelegd, van waaruit ik nu zelf verder kan. Daarnaast ben ik iemand die graag gas geeft. Cindy heeft mij duidelijk gemaakt dat het nodig is om soms gas terug te nemen. Ze heeft me duidelijk gemaakt dat het zelfs heel belangrijk is om ook gas terug te nemen, zodat alles in kan dalen en het nog steviger staat.

Ik vond het fijn om met Cindy samen te werken. Ze is eerlijk en schroomt niet om aan te geven wat je ontwikkelpunten zijn. Ze ziet waar de struikelblokken liggen en helpt om die weg te halen of er overheen te kunnen stappen. Dankjewel daarvoor!

Coachingspraktijk van Noije, Selma van Noije

Referentie Springveer:

Voor mij was het belangrijk een aantal concrete stappen te maken op zakelijk gebied. Ik ben heel blij dat Cindy deze stappen voor mij heeft kunnen verduidelijken. Zij geeft het gevoel zij-aan-zij met je mee te lopen en geeft op het juiste moment en waar nodig de adviezen en ondersteuning.

Een mooi groeiproces inhoudelijk op het gebied van marketing, verkoop en NLP en ook op persoonlijk vlak ontstaat daardoor bewustwording en groei.

BeDrijfveer heeft een mooi programma ontwikkeld, niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor ondernemers die belangrijke keuzes moeten maken.

Secretarial Solutions, Jolanda Verhoof

Referentie individuele coaching:

Cindy heb ik voor het eerst gezien bij een bijeenkomst van de startersdagen.com

Haar uitstraling sprak mij gelijk aan. Na een vrijblijvend gesprek met haar gehad te hebben, hebben we gekozen voor een aantal keren individuele coaching. Naast haar prettige, invoelende en eerlijke persoonlijkheid heeft zij in haar ‘gereedschapskist’ voor coaching veel te bieden. De coaching heeft mij persoonlijk én m.b.t. mijn zingevend werk een enorme boost gegeven. Nogmaals dank daarvoor Cindy!

Marijke Pauwels Uitvaartzorg, Marijke Pauwels

Referentie NLP Business:

De 8-daagse NLP training die ik bij Cindy heb gevolgd was voor mij de ideale mix van algemene NLP-kennis en commerciële vaardigheden. Inzicht in het gedrag en de communicatie van jezelf en van anderen als basis voor het verbeteren van je verkooptechnieken. In de training was volop ruimte voor oefeningen waardoor ik anders naar bepaalde zaken ben gaan kijken. Dankjewel voor alle eye-openers, Cindy! Cindy is als trainer rustig en geduldig. Ze geeft je alle aandacht en ruimte voor vragen en je eigen ontwikkeling. Ze weet heel veel van verkopen en geeft je alle handvatten die je nodig hebt – en die bij je passen – om zelf ook een betere verkoper te worden. Naast het reguliere programma was er ook ruimte voor een stukje maatwerk. Deze 8-daagse was een heel nuttige investering in mijn ontwikkeling. Als mens én als ondernemer.

Esther Schrijft, Esther Nagtegaal

Referentie individuele coaching:

Via een bijeenkomst van de KVK ben ik met Bedrijfveer in aanraking gekomen en heb ik gelijk een eerste kennismaking ingepland. Cindy is een heel prettig persoon en heel open en eerlijk tijdens haar gesprekken. Door haar ruime ervaring en NLP achtergrond kan zij mij echt verder helpen met vraagstukken waar ik mee worstel. Ze is heel praktisch, duidelijk en resultaatgericht. Voor mij zijn dit de eigenschappen die het verschil maken met andere business coaches. Kortom een prima sparringpartner waar je ook echt iets aan hebt.
Advies met Mint, Maaike Verhoef

Referentie Springveer:

Cindy Roelandt van Bedrijfveer werkt op een heldere en betrokken manier. Dat maakt haar voor mij de ideale businesscoach. Ik vroeg om haar hulp toen mijn bedrijf “Taalfirma” een flinke groeispurt maakte. Fijn natuurlijk, maar ik ontdekte tegelijk de noodzaak om dingen anders aan te pakken. Om de bereikte resultaten vast te houden, had ik een efficiëntere aanpak en strategie nodig. Ik had mijn vaste manier van werken, maar merkte hoe ik steeds tegen dezelfde problemen aanliep. Bepaalde overtuigingen begonnen mij in de weg te zitten in plaats van me verder vooruit te helpen. Dat ging over uiteenlopende zaken. Van mijn visie op werkkwaliteit tot mijn verkoopstrategie. Diep verankerde overtuigingen verander je niet zomaar, zelfs niet als je inziet dat ze je belemmeren. Daarom ging ik op zoek naar een coach. Een business-coach wel te verstaan. Ik zocht iemand die mij kon helpen om anders met mijn overtuigingen om te gaan. Maar wel met beide benen op de grond graag. In Cindy vond ik de coach die perfect bij mij past. Zonder vaagtaal en zweverij, met een heldere aanpak. Ze combineert maatwerk met een serie standaard modules. Nu werk ik in een gericht coachingstraject samen met haar aan mijn doelen. Ik kan haar iedereen aanbevelen.

Taalfirma, Sjeng Lenssen

Referentie Springveer en marketingtraining:

Cindy weet met haar kennis en de nodige anekdotes vol humor de marketingtraining die ik bij haar mocht volgen naar een hoger plan te tillen, waardoor ik de training verliet met nieuwe inzichten en inspiratie. Zo kan ik vol passie en plezier mezelf opnieuw uitvinden en aan de slag, om nieuwe doelen te bereiken en gelukkig zijn mijn Springveer-modules nog lang niet afgelopen, benieuwd wat er nog meer voor moois op mijn pad komt!

Marc van Creij Muziektheater & Ghost Tours Den Bosch, Marc van Creij

Referentie individuele coaching:

Na een verlofperiode waarin ik alle activiteiten van mijn bedrijf bewust tijdelijk stop had gezet, wilde ik weer met mijn onderneming aan de slag. Ik merkte dat het heropstarten van mijn bedrijf moeizaam verliep, terwijl het een aantal jaar daarvoor bij de start van mijn bedrijf juist heel goed ging en de klanten binnenstroomden. Ik raakte erg ontmoedigd en begon aan alles te twijfelen: de prijzen die ik hanteerde, het aanbod, de kwaliteit die ik te bieden had, etc.

Cindy kijkt en denkt mee met de “praktische marketingkanten” maar helpt ook om negatieve overtuigingen die succes in de weg zitten onder de loep te nemen. Door te laten zien waar de pijnpunten zitten en waar mijn bedrijf juist al goed loopt zorgt ze er vooral ook voor dat ik weer vertrouwen krijg in mijn werk. Het coachingstraject is nog niet afgelopen, maar ik merk nu al dat ik weer veel meer zin heb om mijn schouders eronder te zetten (en ik heb vroeger al gemerkt dat dat juist ook weer klanten aantrekt…). Ik ben erg blij met Cindy’s hulp!

Musicaja, Caja van der Werff

Referentie individuele coaching:

Cindy heeft de capaciteit om een helikopterview te houden. Als ik in details verzand of in een situatie vastloop, is zij in staat afstand te bewaren en overzicht te houden. Vanuit rust begeleidt ze me verder in het proces wat ervoor zorgt dat ik niet blijf hangen in voor mij lastige situaties of details en deze weer achter me kan laten, focus kan houden en me verder kan bewegen in de richting die ik wil.

Ik raad Cindy absoluut aan bij een ieder die begeleid wil worden in een bewustwordingsproces om doelen helder te krijgen, zicht wil houden op de doelen en praktische handvatten wil krijgen in de uitvoering van deze doelen.

The Culture Garden en Saval Traduction, Sandra Valkenburg

Referentie individuele coaching:

Een gestructureerde aanpak, met ruimte voor flexibiliteit, zo kan ik de werkwijze van Cindy het beste omschrijven. Door haar jarenlange ervaring met een zeer gevarieerd klantenbestand is ze van vrijwel alle markten thuis. En met een zorgzaam, luisterend oor heeft ze me geholpen om mijn weg te vinden in het zelfstandig ondernemerschap. Dankjewel Cindy, en we houden contact!

Kleuraccent, Angelique Joosen

Referentie verkoop:

Als je Cindy over de vloer krijgt , krijg je geen “verkoper” maar een vrouw met passie voor wat ze doet en dat zie je terug in de Glossy klein van formaat maar groots in uitstraling !

Belle Brune, Marielle van Kuik