Door Cindy op 14 jun

NLP Business dagtraining

Je hebt al eens een keer van NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren, gehoord, maar weet niet precies wat het inhoudt. Je merkt dat je in je dagelijkse (zakelijke) omgeving tegen problemen aanloopt, die je niet makkelijk kunt oplossen. Want hoe los ik het probleem met mijn starre collega op of hoe zorg ik dat ik meer en beter kan verkopen? Allemaal zaken die samenhangen met communicatie en persoonlijke ontwikkeling. NLP biedt je de mogelijkheid om een veel groter potentieeel in je zelf aan te spreken dan dat je nu doet.

Vorig jaar ontwikkelde BeDrijfveer een 8-daagse NLP Business training, waarin al deze én andere aspecten aan bod komen. NLP biedt namelijk handvatten om vele problemen op te lossen die je dagelijks op de werkvloer tegenkomt. Je leert hoe je zelf je gedrag kunt aanpassen om zo invloed uit te oefenen en hoe je effectiever jouw zakelijke resultaat of persoonlijk doel bereikt. Ook marketing en sales komen aan bod die het zakelijke stuk van deze NLP variant compleet maken. De training is vooral geschikt voor ondernemers (alle branches) en voor werknemers op het gebied van marketing, PR, communicatie, coaching, sales, opleidingen, bedrijfsleiding en HR.

NLP Business

NLP Business dagtraining

Ik wil je als gecertificeerd trainer van BeDrijfveer graag uitnodigen om op donderdag 17 juni te proeven aan NLP Business. Gratis. Want als jij uit eigen ervaring kunt beleven wat een training (deels) inhoudt, weet jij ook veel beter wie dit nodig heeft en wat de verbeterimpact kan zijn. Deze dag duurt van 9.30 uur tot 15.00 uur inclusief alle inspiratie, handout, koffie/thee, een certificaat en een luxe lunch. En dat voor de kleine investering van slechts €49,95. Maak je zelf slimmer en ga slimmer werken en ondernemen met NLP Business!

Meld je aan via deze link.

Referenties NLP Business

Wat vinden eerdere deelnemers van NLP Business?

Tom Melchiors:

“NLP Business heeft mij veel gebracht. Meer dan dat ik vantevoren vermoedde. Aan de ene kant heb ik veel meer inzichten gekregen in wat ik wil en wat ik wil bereiken. Zowel nu in loondienst als voor de toekomst. En aan de andere kant weet ik nu ook waarom ik sommige keuzes heb gemaakt, doordat ik mijzelf beter heb leren kennen. Ik ben me veel bewuster van de dingen die ik doe, weet beter te communiceren en daardoor lukt het me ook beter om dingen voor elkaar te krijgen. Ik ken mijn valkuilen en weet ze nu te vermijden. Ik gebruik nog steeds vele technieken uit deze opleiding.”

Esther Nagtegaal:

“De 8-daagse NLP training die ik bij Cindy heb gevolgd was voor mij de ideale mix van algemene NLP-kennis en commerciële vaardigheden. Inzicht in het gedrag en de communicatie van jezelf en van anderen als basis voor het verbeteren van je verkooptechnieken. In de training was volop ruimte voor oefeningen waardoor ik anders naar bepaalde zaken ben gaan kijken. Dankjewel voor alle eye-openers, Cindy! Cindy is als trainer rustig en geduldig. Ze geeft je alle aandacht en ruimte voor vragen en je eigen ontwikkeling. Ze weet heel veel van verkopen en geeft je alle handvatten die je nodig hebt – en die bij je passen – om zelf ook een betere verkoper te worden. Naast het reguliere programma was er ook ruimte voor een stukje maatwerk. Deze 8-daagse was een heel nuttige investering in mijn ontwikkeling. Als mens én als ondernemer.”

INSCHRIJVEN

Schrijf je direct online in

Bedrijfsnaam

Naam*

Email*

Telefoonnummer

Bericht