Door Cindy op 09 feb

Veerkrachtig verkopen | Verdiepingstraining van 2 dagen

Tijdens deze twee-daagse training gaan we aan de slag met Veerkrachtig Verkopen. Wat houdt dat in?

Ochtend dag 1: Veerkrachtig Verkopen, de technieken

Je krijg je informatie over verkooptechnieken en technieken uit de NLP, die handig zijn om voorbereid op pad te gaan. Hoe bereid je je gesprek voor en hoe zorg jij dat je de volledige aandacht van je gesprekspartner hebt. Je krijgt een structuur en leert met bezwaren om te gaan. Uiteindelijk heb je alle tools in handen om een succesvol gesprek te houden en jouw klant te binden.

Middag dag 1: Veerkrachtig Verkopen, je houding

Fijn dat je nu weet hoe je een goed verkoopgesprek moet houden en dat je weet waarom de klant bij jou gaat kopen. Straal je dat ook uit? Of is er (nog) iets dat je belemmert? Durf je nog niet goed of loop je ergens tegen aan. Het helpt je om eventuele beperkende overtuigingen op te zoeken en daarmee aan de slag te gaan. Alle theorie en praktijk gaan op deze, geheel verzorgde dag, ervoor zorgen dat jij veerkrachtig je bedrijf vertegenwoordigt én verkoopt.

Ochtend dag 2: Veerkrachtig Verkopen, het gesprek

Met alle tools en inzichten uit de eerste dag ga je aan de slag met het verkoopgesprek. Het wordt een ochtend vol oefeningen en leren in de praktijk. Je ziet wat je inmiddels hebt geleerd en waar je valkuilen zitten. Na de ochtend heb je een gedetailleerde en persoonlijke analyse van jouw verkoopgesprek.

Middag dag 2: Veerkrachtig Verkopen, het resultaat

We sluiten deze tweede dag af met extra informatie, inzichten en praktische voorbeelden en oefeningen om jou als deelnemer te perfectioneren. Het doel is dat je na deze training jouw ins en outs weet om een succesvol verkoopgesprek te houden. Uiteindelijk telt alleen jouw resultaat.

 

Duur: van 9.30 tot 17.00 uur.
Kosten €895,- inclusief alle materialen, veerkrachtig verkopenuitgebreide lunch, fruit, koffie/thee en iets lekkers voor 2 dagen.

Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.

INSCHRIJVEN

Schrijf je direct online in

Bedrijfsnaam

Naam*

Email*

Telefoonnummer

Bericht